Förmånscykel via Lease a Bike

Vad är en förmånscykel?

Vi erbjuder förmånscykel via Lease a Bike där vi erbjuder hela vårt sortiment av vuxencyklar som förmånscykel genom din arbetsgivare. Affären kan genomföras direkt i vår butik eller via e-post och telefon.

Med förmånscykel sparar du upp till 50% av kostnaden mot att köpa en cykel privat, tack vare att kostnaden för cykeln dras av på din lön före skatt av din arbetsgivare. Förmånscykel innebär att man leasar cykeln via sin arbetsgivare istället för att köpa den privat. Det finns många fördelar med detta. Du betalar månadsvis genom bruttolöneavdrag och slipper därmed att bekosta hela cykelkostnaden på en gång. Dessutom ingår en utmärkt försäkring som täcker hela cykelns värde utan självrisk under hela leasingperioden.

Leasingperioden för cykeln är 36 månader, och efter det får du själv bestämma om du vill köpa ut cykeln eller lämna tillbaka den.

Hur går det till?

  1. Din arbetsgivare ansluter sig till Lease a Bike.
  2. Välj vilken cykel du vill leasa på cykelkedjan.se eller genom att besöka vår butik.
  3. Välj eventuella tillbehör. Vissa typer av tillbehör från läggas till i ordern. Kontakta oss vid frågor.
  4. Besök oss i butiken, ring eller skicka e-post med din order till info@cykelkedjan.se
  5. Vi återkommer till dig med en digital offert som du får godkänna.
  6. När ordern är godkänd kan du antingen hämta cykeln från vår butik eller så kan vi leverera den direkt till din hemadress.
  7. Din arbetsgivare kommer sen månadsvis dra av kostnaden från din lön innan skatt.

Är du arbetsgivare? Läs mer här.

Vad kostar det? Använd vår förmånskalkylator

BusinessBike Vorteilsrechner

Till arbetsgivare

För att era medarbetare ska ha möjlighet att skaffa en förmånscykel genom Cykelkedjan, behöver ni ansluta ert företag till Lease a Bike. Detta är en helt kostnadsfri tjänst som är tillgänglig för företag i alla storlekar. Vi vill betona att även om vi uppmuntrar att cykeln köps från oss, är ni inte bundna till Cykelkedjan. Era anställda kan välja sin cykel fritt från valfri återförsäljare som är ansluten till Lease a Bike, vilket ger er ett starkt personalerbjudande.

Ni kan enkelt registrera ert företag digitalt på Lease a Bike-portalen och genomföra konfigurationen online. Därefter kan ni bjuda in era anställda att ta del av erbjudandet. Ni kommer även att ha möjlighet att granska och godkänna era anställdas förfrågningar.

Om ni har några frågor är ni välkomna att ringa oss på 08-449 13 90. Vi hjälper er gärna!